keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Tottakai Toimi

Sopisiko tuohon vielä yksi i perään :) Koska kyllähän Hiro Tottakai Toimii. Niin esineruudussa kuin tokoillessa, vähän jo hakuillessa. Hyvin Toimii myös piirakoiden varastelu (4 siis neljä kappaletta menetettyä piirakkaa viimeisen kahden kuukauden aikana), puulastojen, muovikippojen, mun kenkien ja kaiken muun mukavan pureskelu. Haasteita ei myöskään tuo treenireppuun murtautuminen, Sinin ärsyttäminen, meidän ärsyttäminen.. Hyppiminen, tassulla lyöminen ja huomion hakeminens. Hiro on siis varsin toimiva koira.

Riiviö on taas nostanut päätään ja kenties jonkinlaista murkku ikää havaittavissa, ehkä myös sairastumisesta johtuva lepo sai pikkumustan hulluuden partaalle. Hetken aikaa se oli aivan kaamee, hypin, pompin, huidon, näykin, haukun, pyörin ja hyörin. Toisin sanoen, Hiro taisi parantua. Onneksi hirviö tainnutettiin pienellä tottis hetkellä.

Intoa ja motivaatiota ei Hirolta kyllä puutu. Sivulle tulo on alusta asti ollut nopea ja vielä kun saadaan tarkkuus kuntoon eiköhän siitä hyvä tule. Seuraaminen on edennyt hyvin vaikka vielä aikalailla ruualla imuttamalla mennään. Maahan menossa on kivasti jo nopeutta mutta vielä ei olla täysin käsimerkistä päästy eroon. Huimaa vautia Hiro kuitenkin tuntuu oppivan ja myös tykkää tehdä kun hullu puurosta.
Esineruudussa on huimia harppauksia. Briardi porukalla otettiin esineruutu treeniä ja Hiro etsi ekaa kertaa tallatulla alueella. Ei se tuntunut Hiroa paljoa hidastavan ja poimi sieltä esineitä. Vieläkään ei kuitenkaan Hiron ensiajatus ole tuoda esine minulle mutta pikku hiljaa.

Ja loppuun yksi syksyltä. Piti laittaa myös kesäkuvia ja lisää syksykuvia mutta kuvan lautas ei taaskaan toiminut. Ja kerrottakoon vielä että kuvausvälineenä on kesäkuusta asti toiminut Canon EOS550D

Hiro, sisko(Aida) ja veli (Ruuti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti