tiistai 13. syyskuuta 2011

Syksyn tullen

Kesä meni nopeasti ja erittäin lämpimissä merkeissä. Kuumuudesta huolimatta Sini vanhus jaksoi hyvin koko kesän kun turkki leikattiin lyhyeksi jo keväällä. Näin ollen syksy on taas täällä ja ihanaa aikaa se onkin, jos ei ajatella ollenkaan hirvikärpäsiä ja kurasia tassuja. Hyih, varsinkin ne hirvarit. Tosin olen päässyt vähällä, vain yksi on tunkeutunut hupusta sisään.

Treenirintamalla on kesä ollut ahkeraa aikaa, haussa Hiron edistynyt hienosti ja on saanut paljon rohkeutta itseensä. Liekö sitten syynä jonkinlainen aikuistuminen kun juoksut pikkusella tuli vihdoin kesällä. Esineruutukin sujuu vaikka siihen vielä vauhtia tarvitaan. Tottis nyt on ihan ok. Hieman jo välillä pohtii mitä sitä tekee väärin kun monet jo menee kisoihin ja kokeisiin ja meidän tavote on vuoden päästä BH-koe. Mutta mitä sitä murehtimaan, jokainen kehittyy eri tavalla, Hiro tuntuisi olevan hyvin hitaasti kehittyvä.
Jälki on jäänyt täysin, kesällä tehtiin yksi jälki joka kyllä meni aivan loistavati. Mutta jostain syystä sitä ei vain ole tullut tehtyä, ehkä sitä vielä kerkee..

Muutama kuva kesän ajalta, kamera oli aivan liian vähän mukana joten hirveesti ei kuvia edes ole.Tytöt


Simpukka


Tuossa kun kuvia katselin kerkesin jo unohtamaan, että mahtuihan kesään yksi leiri briardi porukalla. Oli oikein mukavaa, hauska ja antoisaa. Tottikseen saatiin hyviä vnkkejä mutta toistaisksi emme varmaan ole saaneet niitä vinkkejä täysin hyödynnettyä ;) Kelit suosi leirillä ollessa mutta mäkäräisten määrä oli jotain aivan järkyttävää, jalat oli täynnä ötökän puremia. Mutta tulipa kastettua talviturkki aivan jäätävän kylmässä vedessä.
Hiro oli leirillä reipas vaikka yön nukkuikin levottomasti. Samalla tuli huomattua, että toimeen ei enään oikein tulla ainakaan Jaskan tai Teten kanssa. Kipi ja Ruu on vielä Hiron kaiffareita joiden kanssa voi leikiksi pistää. Kuvia voisin siitäkin myöhemmin lisäillä ja jos vaikka muistuisi mieleen samalla jotain muutakin kesätapahtumaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti